Ο Δήμος Κέας θα συμμετάσχει για δεύτερη χρονιά, στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «BOOT 2018«, στο Düsseldorf της Γερμανίας, στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με θέμα το θαλάσσιο τουρισμό και τις θαλάσσιες δραστηριότητες. Η έκθεση θα διεξαχθεί από το Σάββατο 20 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018. Η Κέα θα προβληθεί και θα εκπροσωπηθεί εκεί, στο τμήμα του καταδυτικού τουρισμού, στην αίθουσα 3 στο περίπτερο 59 (Hall 3/ G59), ώστε να μοιραστεί με το παγκόσμιο κοινό, τους υποθαλάσσιους θησαυρούς της και φυσικά τα ναυάγια που βρίσκονται στο βυθό της, με κυριότερο αυτό του “Βρεταννικού”.

Σε ένα εκθεσιακό χώρο 220.000 τ.μ. με 18 ξεχωριστές θεματικές ενότητες, θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 1.800 εκθέτες, έχοντας την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε ένα διεθνές κοινό υψηλής ποιότητας. Το κοινό της Γερμανίας δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στις καταδυτικές δραστηριότητες και γενικότερα στον εναλλακτικό τουρισμό, για τον οποίο προσφέρεται το νησί μας.

Καταδυτική αποστολή στα ναυάγια Βρεταννικού και Burdigala

Τους επισκέπτες του περιπτέρου μας θα υποδέχεται ο κος Γιάννης Τζαβελάκος, ως εκπρόσωπος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του νησιού μας. Θα υπάρχει έντυπο και οπτικό υλικό στην αγγλική και στη γερμανική γλώσσα με πληροφορίες για την Κέα και όλα όσα την κάνουν ξεχωριστή.

Με χαρά θα περιμένουμε όσους φίλους της Κέας βρεθούν στο Düsseldorf τις ημέρες αυτές, ώστε να στηρίξουν την προσπάθειά μας να παρουσιάσουμε την Κέα σε όσους δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα.

Δείτε εδώ την περσινή συμμετοχή της Κέας στην έκθεση ΒΟΟΤ.