Ένα ξεχωριστό τριήμερο, γεμάτο εκδηλώσεις, περιμένει όσους επιλέξουν την Κέα σαν προορισμό για την απόδραση του Αγίου Πνεύματος.

Την Κυριακή 27 Μαΐου, 17.00 – 23.00, στο Λιμάνι της Κορησσίας, ο Δήμος Κέας και οι Επαγγελματίες του νησιού εγκαινιάζουν μία νέα εκδήλωση, την έκθεση KEA MADE. Στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει και να αγοράσει όλα όσα φτιάχνουν καθημερινά οι άνθρωποι της Κέας. Στην έκθεση θα βρείτε τρόφιμα, ποτά και χειροποίητες δημιουργίες από το νησί. Μην τη χάσετε!

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος

Το βράδυ της Κυριακής, στις 22.00, ζήστε ένα παραδοσιακό τζιώτικο πανηγύρι και χορέψτε μαζί μας στην Πλατεία της Ιουλίδας. Ζωντανή μουσική από ντόπιους οργανοπαίχτες θα δίνει το ρυθμό! Η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με τους επαγγελματίες της Ιουλίδας.

Τη Δευτέρα 28 Μαΐου μην παραλείψετε να βρεθείτε στην Καρθαία. Στις 08.00 το πρωί θα τελεστεί Θεία Λειτουργία και θα ακολουθήσει παραδοσιακό πανηγύρι από τον Δήμο Κέας και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο “Καρθαία”. Η εταιρία Ploes θα πραγματοποιεί δρομολόγια από την Καλησκιά από τις 08.00.

Σας περιμένουμε όλους!

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος