Ιούνιος, 2020

19Ιουν(Ιουν 19)7:30 am12Ιουλ(Ιουλ 12)10:00 amΟμαδική Έκθεση ΟΠΟΥ Η ΖΩΗ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ(Ιούνιος 19) 7:30 am - (Ιούλιος 12) 10:00 am Πνευματικό Κέντρο Στυλιανός Ρέστης, Κορησσία

more

Event Details

Εδώ όπου η ζωή αρμενίζει…
με χρώματα… ήρθαμε όλοι εμείς, με το πνεύμα και την ατμόσφαιρα των ζοφερών ημερών που βιώνει όχι μόνο η χώρα, αλλά και ο πλανήτης ολόκληρος, με τους κοινωνικούς μας προβληματισμούς ο καθένας, να αποδώσουμε χρώμα και φως στις ανεξίτηλες στη διάρκεια του χρόνου εικόνες. Δέος και ψυχική ανάταση σε μια εποχή που επιτάσσει, τώρα παρά ποτέ, αισιοδοξία.

Η Δάφνη Αγγελίδου, σεμνή, ξεκινάει το κουβάρι που δίνει στη Σμάρα Αγιακάτσικα να χρωματίζει έντονα και ο Γιάγκος Αθανασόπουλος, με ένα προσεκτικά ατημέλητο σκηνικό, παραχωρεί στη Μαρία Βασιλάκη το τοπίο που αναγνωρίζω χρόνια τώρα, που με έθρεψε, ενώ την Κάτια Βαρβάκη αναγνωρίζω από την αθωότητα της ζωγραφικής της. Ο Rinaldo Santoro με τα πορτρέτα του δίνει το κουβάρι εν συνεχεία στη Βίκυ Κανταρτζή, πάντα εκεί να περιμένει με την γνωστή ζωηράδα στην ζωγραφική της και η Γεωργία Μπλιάτσου, μέσα από ρυθμικές χρωματικές κλιμακώσεις, παραχωρεί στη Βαρβάρα Σπυρούλη με την μανιώδη αποκαλυπτική της διάθεση για παιχνίδι με την ίνα και όπου όλοι παραδινόμαστε στην Έφη Φούνκ και στην τρισδιάστατη κεραμική της.

Τα έργα θα εκτεθούν στην MARINAKEASGALLERY και στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΚΕΑΣ – ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΡΕΣΤΗΣ από 19 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου 2020.

Ώρες λειτουργίας
19.30 – 22.30 Πολιτιστικό Κέντρο Στυλιανός Ρέστης – Κορησσία
19.30 – 23.30 Marinakeasgallery

Time

Ιούνιος 19 (Παρασκευή) 7:30 am - Ιούλιος 12 (Κυριακή) 10:00 am

Location

Πνευματικό Κέντρο Στυλιανός Ρέστης

Κορησσία

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X