Μία νέα σελίδα άνοιξε για την Κέα. Υπεγράφη το συμβόλαιο για την δημιουργία του πολυτελούς ξενοδοχείου ONE & ONLY μεταξύ της Dolphin Capital και της επενδυτικής εταιρίας Kezner που έχει έδρα στο Dubai. H One & Only έχει 12 ξενοδοχεία σε άλλα μέρη του κόσμου όπως οι Μαλδίβες (όπου θεωρείται το καλύτερο), οι Μπαχάμες, ο Μαυρίκιος, το Ντουμπάι κλπ. Η επένδυση κοστολογείται στα 150 εκατομμύρια ευρώ.

Στην υπογραφή της συμφωνίας παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, του επιχειρηματικού και επενδυτικού χώρου όπως και ο Δήμαρχος Κέας, Γιάννης Ευαγγέλου.

Νέα σελίδα άνοιξε για την Κέα - Δημιουργία πολυτελούς ξενοδοχείου και κατοικιών

 

Η σύμβαση υπεγράφη από τον Μίλτο Καμπουρίδη, διευθύνοντα Σύμβουλο, τον Πρόεδρο της Dolphin Capital και από τους ΑΕ Mohamed I. Al Shaibani της Kezner (Κρατικό επενδυτικό κεφάλαιο του DuBai), και του Philippe Zuber της One & Only, θυγατρικής της Kezner. Οι παριστάμενοι εξήραν την σπουδαιότητα της επένδυσης αλλά και την ορθή επιλογή της Κέας σαν τόπο δημιουργίας της μονάδας η οποία ταιριάζει με το προφίλ του νησιού. Η κατασκευή αναμένεται να αρχίσει την άνοιξη του 2018.

Η εταιρία θα παρουσιάσει τις λεπτομέρειες της επένδυσης αλλά και τα οφέλη για την Κέα σε ενημερωτική συνάντηση που θα οργανωθεί σύντομα στο νησί. Στο site oneandonlyresorts.com παρουσιάζεται το προφίλ της εταιρίας.

Ακολουθεί το αναλυτικό Δελτίο Τύπου με την ανακοίνωση της δημιουργίας του πολυτελούς ξενοδοχείου και των κατοικιών.

Kea_Press-Release-Greek_Final-1 Kea_Press-Release-Greek_Final-2 Kea_Press-Release-Greek_Final-3
Νέα σελίδα άνοιξε για την Κέα - Δημιουργία πολυτελούς ξενοδοχείου και κατοικιών