Ο Δήμος Κέας συμμετέχει στην έκθεση Salon Mondial du Tourisme 2019 στο Παρίσι της Γαλλίας, στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από τις 14 έως τις 17 Μαρτίου 2019. Πρόκειται για μία κορυφαία διεθνή έκθεση τουρισμού που συγκεντρώνει επιχειρηματίες και φορείς του τουρισμού από όλο τον κόσμο για να παρουσιάσουν τις τελευταίες ταξιδιωτικές τάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Κέα ως κορυφαίος προορισμός στο επίσημο site της Διεθνούς έκθεσης Τουρισμού Salon Mondial du Tourisme στο Παρίσι

Με την ευκαιρία της συμμετοχής της Κέας στη Διεθνή έκθεση που ξεκινάει αύριο, Πέμπτη 14 Μαρτίου, οι διοργανωτές φιλοξενούν στο επίσημο site της έκθεσης μία παρουσίαση του νησιού της Κέας  Η παρουσίαση βρίσκεται στη σελίδα με τους προορισμούς πολιτισμικού ενδιαφέροντος και σημαντικής πολιτισμικής κληρονομιάς και μάλιστα στην πρώτη θέση. Παρουσιάζεται συνοπτικά το νησί της Κέας και οι σημαντικότεροι λόγοι για να το επισκεφτεί κανείς:

H Κέα στο Παρίσι στην έκθεση Salon Mondial du Tourisme

Το περίπτερο της Κέας στην έκθεση Salon Mondial du Tourisme

Το περίπτερο της Κέας θα στελεχώσει η δεσποινίς Άννα Ασπιώτη με την εθελοντική βοήθεια της κυρίας Christina Hazard, την οποία ευχαριστούμε για την φροντίδα της ηλεκτρονικής προβολής της Κέας στην ιστοσελίδα της έκθεσης.

Ευχαριστούμε επίσης τις επιχειρήσεις του νησιού, που στηρίζουν την προσπάθεια για διεθνή προβολή της Κέας, με την πρωτοβουλία τους να προσφέρουν υφασμάτινες τσάντες στους επισκέπτες της έκθεσης. Οι τσάντες φέρουν το λογότυπο και την τουριστική ιστοσελίδα της Κέας destinationkea.com και θα περιέχουν τα τουριστικά έντυπα του Δήμου. Η ιδέα αυτή πρωτοεφαρμόστηκε πέρυσι και αποδείχτηκε εξαιρετική, καθώς στη Γαλλία δεν χρησιμοποιούν πλέον πλαστικές σακούλες και η τσάντα αυτή κυκλοφόρησε στους δρόμους του Παρισιού.

kea bag

Η έκθεση θα ολοκληρωθεί στις 17 Μαρτίου. Με χαρά θα περιμένουμε όσους φίλους της Κέας βρεθούν στο Παρίσι τις ημέρες αυτές, αλλά και τους ομογενείς και τους προσκαλούμε να στηρίξουν την προσπάθεια μας να παρουσιάσουμε την Κέα σε όσους δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα.

X