Ένα ξεχωριστό τριήμερο, γεμάτο εκδηλώσεις, περιμένει όσους επιλέξουν την Κέα σαν προορισμό για την απόδραση του Αγίου Πνεύματος.

Αγίου Πνεύματος 2019

Κυριακή 16 Ιουνίου – Κορησσία

Την Κυριακή, στις 12.00 το μεσημέρι θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την Γιορτή του Μουσικού Εργαστηρίου της Κέας, στην Κορησσία, στο Πνευματικό Κέντρο “Στυλιανός Ρέστης”.

kea made 2019 - 2Λίγο αργότερα, από τις 17.00 έως τις 23.00, στο Λιμάνι της Κορησσίας, ο Δήμος Κέας και οι Επαγγελματίες του νησιού διοργανώνουν για 2η συνεχή χρονιά την έκθεση KEA MADE. Στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει και να αγοράσει όλα όσα φτιάχνουν καθημερινά οι άνθρωποι της Κέας. Στην έκθεση θα βρείτε τρόφιμα, ποτά και χειροποίητες δημιουργίες από το νησί. Μην τη χάσετε!

Παράλληλα, στις 21.30 στο Λιμάνι της Κορησσίας, κάτω από την Αγία Τριάδα, θα στηθεί ένα παραδοσιακό πανηγύρι με ζωντανή μουσική.

agiou pneumatos KORISSIA 2019

Κυριακή 16 Ιουνίου – Ιουλίδα

Στην Ιουλίδα, το βράδυ της Κυριακής, στις 22.00, ζήστε ένα τζιώτικο πανηγύρι και χορέψτε μαζί μας στην Πλατεία της Ιουλίδας. Ζωντανή μουσική από ντόπιους οργανοπαίχτες θα δίνει το ρυθμό! Η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με τους επαγγελματίες της Ιουλίδας.

Πριν το πανηγύρι, στις 19.00, θα τελεστεί εσπερινός στην Αγία Τριάδα Ιουλίδας. Θα τελεστεί επίσης Θεία Λειτουργία τη Δευτέρα το πρωί στις 7.30.

agiou pneumatos ioulida kea 2019

Δευτέρα 17 Ιουνίου – Μην παραλείψετε να βρεθείτε στην Καρθαία

Στις 08.00 το πρωί θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στην “Παναγιά τω Πολώ” πρωτοστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σύρου – Κέας κ.κ. Δωρόθεου Β’. Θα ακολουθήσει παραδοσιακό πανηγύρι από τον Δήμο Κέας και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο “Καρθαία”. Η Ναυτική Εταιρεία “Αιγαίας”  θα πραγματοποιήσει δρομολόγιο από τις Ποίσσες στις 07:00. Περιορισμένος αριθμός θέσεων (πληροφορίες: 22920 22500).

Δείτε τα δρομολόγια των λεωφορείων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος εδώ.

Σας περιμένουμε όλους!

X