Με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Κέας ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στη διεθνή έκθεση φυσιολατρικού και εναλλακτικού τουρισμού “Tour Natur 2017” που έλαβε τόπο από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας. Ο Δήμος Κέας, μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε με δικό του περίπτερο στο ευρύτερο περίπτερο της Περιφέρειας. Το περίπτερο της Κέας στελέχωσε υπάλληλος του Δήμου ο οποίος δέχθηκε δεκάδες ενδιαφερομένων. Τους διένειμε έντυπο ενημερωτικό υλικό, τους παρουσίασε βίντεο και τους ενημέρωσε για τα ενδιαφέροντα του νησιού και τις δυνατότητες του σε διάφορους τομείς του εναλλακτικού τουρισμού. Ιδιαίτερα θετικά σχόλια απέσπασε μεταξύ άλλων και η νέα οπτική ταυτότητα της Κέας που ενίσχυσε την εικόνα της και την έκανε ανεξίτηλη στο μυαλό των επισκεπτών της έκθεσης.

Η παρουσία του Δήμου Κέας στην έκθεση αυτή εντάσσεται στον τουριστικό στρατηγικό σχεδιασμό για την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο νησί μέσω της ανάδειξης του διευρυμένου δικτύου μονοπατιών και της προστατευόμενης περιοχής “Natura”, του αγροτουρισμού, του καταδυτικού τουρισμού, καθώς και τη γνωριμία του επισκέπτη με την τζιώτικη ύπαιθρο, τη μοναδική πολιτισμική κληρονομιά και τα εξαιρετικής ποιότητας τοπικά προϊόντα.

Το περίπτερο του Δήμου Κέας επισκέφθηκαν με ιδιαίτερη χαρά ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στο Ντύσελντορφ, κ. Γρηγόριος Δελαβέκουρας καθώς και οι ακόλουθοι του γραφείου Οικονομικών και εμπορικών Υποθέσεων κ. Μαρία Βασιλάκη και κος Πάρις Νίκολης. Μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης ακολούθησε επίσκεψη του εκπροσώπου του Δήμου Κέας στο Γενικό προξενείο της Ελλάδος στο Ντύσελντορφ και συνάντηση με την Α’ Γραμματέα ΟΕΥ κ. Μαρία Βασιλάκη όπου συζητήθηκαν δράσεις και ιδέες για την περαιτέρω τουριστική προβολή της Κέας στην Γερμανική αγορά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη συμμετοχή της Κέας στην έκθεση TOUR NATUR 2017 εδώ.